Frågor

Hur lång är leveranstiden?

Vi har en leveranstid på ca 3 – 5 arbetsdagar. Vi gör allt vi kan för att leverera tavlorna snabbare.

 

 Vad är måtten på era glastavlor?

Det beror på vilken produkt du vill ha men alla designs finns i storlekarna:

18x24

30x40

40x60

 

 Tar ni emot förfrågningar kring samarbeten?
Absolut! Skicka iväg ett DM på Instagram eller ett mail oss på collab@qlasy.se svarar vi dig så snabbt vi kan! Vi är alltid öppna för samarbeten på både Instagram och TikTok. 

 

 Vad händer om glastavlan kommer fram trasig? 
Eftersom vi gör våra tavlor i glas vet vi att de kan gå sönder under frakten. Därför erbjuder vi en ny likadan produkt om den kommer fram trasig, utan några extra kostnader!

 

 

1.

Börja med att hitta en fin bild som du tycker om. Sedan rekommenderar vi att bifoga bilderna i rätt form för att undvika missförstånd vid produktion och leverans. (Av rättsliga skäl får vi tyvärr inte trycka riktiga albumomslag utan artistens tillåtelse.)

2.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

3.

Hos oss kan du välja att beställa endast ett glasalbum eller med stilrena tillbehör som staffli eller ram.

4.

Vi skapar ditt unika glasalbum och skickar det sedan till vald leveransadress. Eftersom vi producerar våra glasalbum i 100% glas är vi medvetna om att glaset kan gå sönder eller skadas under frakten. Därför erbjuder vi ett nytt glasalbum om produkten skulle komma fram trasig. Efter din beställning är leveranstiden på ungefär 2-5 arbetsdagar.