Om oss

Sommaren 2020 såg nuvarande VD Rasmus Sörberg en trend på TikTok. Musiktavlan, Glasalbum, Spotifytavla, tavlan hade flera olika namn men en sak hade de gemensamt, en möjlighet för kunden att designa sin egna tavla med en snygg och stilren musikdesign. Med en glasskiva och en penna satte Rasmus igång detta och blev först med produkten i Sverige. Från penna, till plotter, till maskin, utvecklades produktionen med tiden. Idag sker all produktion på deras kontor i Norrköping där de trycker de högkvalitativa glastavlorna med sina maskiner. 

Idag kan kunden beställa glastavlor i flera olika snygga designer. 

1.

Börja med att hitta en fin bild som du tycker om. Sedan rekommenderar vi att bifoga bilderna i rätt form för att undvika missförstånd vid produktion och leverans. (Av rättsliga skäl får vi tyvärr inte trycka riktiga albumomslag utan artistens tillåtelse.)

2.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

3.

Hos oss kan du välja att beställa endast ett glasalbum eller med stilrena tillbehör som staffli eller ram.

4.

Vi skapar ditt unika glasalbum och skickar det sedan till vald leveransadress. Eftersom vi producerar våra glasalbum i 100% glas är vi medvetna om att glaset kan gå sönder eller skadas under frakten. Därför erbjuder vi ett nytt glasalbum om produkten skulle komma fram trasig. Efter din beställning är leveranstiden på ungefär 2-5 arbetsdagar.